Хуанг Уеиганг, градоначелник Монтереи Парк Цити објавио општински извештај 2014 и будућим општинским планирање. Монтереи Парк (обично назива монголски кинеског америчком граду) је мали град у Лос Ангелес Цоунти, Цалифорниа, који се налази на истоку Лос Анђелеса, у подножју краља Хиллс Сан Габриел долине. Хуанг Уеиганг рекао град је тек сложио са недавно да су сви бројила домаћинства воде у граду ће бити ажуриран у року од годину дана, док је јавни градски улична светла ће бити замењен са ЛЕД улична светла у року од две године, што је не само да сачувати електричне енергије, али да се побољша осветљење функцију. У блиској будућности град ће увести у два великих тржних центара, три хотела. 

HPS lights VS LED street lights High Power LED Street Lights SP90 Photometric Performance

Он је рекао да је град кроз општинске транспарентности је да омогући становницима да знају и надзор над града сваке политике, и охрабрити људе да активно дају предлоге и савете да помогне савршенији градског грађевинског. Данас Монтереи Парк Цити је инсталиран џиновски екран у градској дворани општинске власти, скроловање да играју текућих пројеката и будућем планирању града у овој фази. Са заједничким напорима нас, ми смо са нестрпљењем очекујемо да монголски град може да настави да се развије тако сваки грађанин да уживају удобан живот. 

comparison of high pressure sodium and LED street light  led-street-light-100w-120w

Те ноћи, актуелни Савезни Дом представника, г Зхао, конгресмен Ед Ројс и други гости су били присутни. 

За више информација о ЛЕД улична расвета, посетите  http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

артицле фром http://ledindoorlighting.cn/index.php/us-monterey-park-citys-public-street-lights-will-be-replaced-with-the-led-street-lights-within-two-years/