Светлосни систем контроле окружење фабрике биљног је контролисан од стране ЛЕД расти светла, сензори, рачунарске компоненте, постоје два циља. Прво, уштеда енергије; Друго, висок принос.Принос и квалитет постројења регулисана циљно језгро контроле животне средине биљке, тако да осветљење технологија фабрике биљног се заснива на светлу параметара животне средине потребних за раст биљака и развој, а биолошка основа интелигентне контроле лаког средине. Дакле, с обзиром ЛЕД светла расте, расвета Фабрика енергетска ефикасност на основу карактеристика потреба за светло животну средину и просторним и временским карактеристикама биљака за изградњу циљану расвета рецепт (ЛР) и светло Амбијент Цонтрол Стратегиес (ЗИКС) да се постигне аутоматску контролу компјутером и максимално продуктивност биљака и да светлост циљано како би се спречило расипање енергије изазване неисправним светлости. Побољшају продуктивност фабрика је главни начин да се повећа ефикасност. ЛР односи циља високе родности, параметри се састоје од посвећених гајених биљних врста у фабрици биља и светлости квалитет постројење потреба за различитим фазама раста и развоја. ЗИКС се односи на директну контролу параметара животне средине и пребацивање оптичких метода заснованих на узгаја у посвећених врста биљке у вештачким светлом постројења и варијетета ЛР различитих фаза раста и развоја кроз компјутер. Који врста ЛР садржи су, укључујући видљиву светлост квалитет, УВ и много-црвено светло, где оно највише светлости постројења потребна је црвено и плаво светло, и УВ и далеко-црвено светло су корисни квалитет светло потребно за биљке.Језгро састав ЛР је оптички квалитет и број атрибута, специфична комбинација три врсте светлости квалитета разумно представља ЛР.
LED plant lighting factory  180W-LED-grow-light

Како Светорегулирование окружење раст биљака и развој је променом квалитета светлости и атрибуте, као и интензитета светлости и фотопериод број атрибута, регулисање фотосинтетских пигмената, лаких рецепторе за утичу угљеника и азота метаболизам, постоји чак и извесна другачијем светлу Енвиронмент потребан за различите сорте биљних врста, а самим тим захтевају систем за проучавање успостављање биљног ЛР и ЗИКС. Како одредити ЛР наменски погона у фабрици биља зависи фази раста и развоја биљака и приноса, како одредити оптималне параметре се заснива на различитим фазама светлости окружења је потребна биљке. ЛР је основа за интелигентно управљање ЛЕД расти светла и светло окружење, успостављање и ЛР ЛР библиотека је премиса производње енергетски ефикасне за фабричкој хали. ЛР-басед и развој ЛЕД светла расте, као и успостављање контроле ЛР конверзије стратегија и временски чвор, односно светло животне стратегије контроле (ЗИКС), што све треба да координира конверзију светлости квалитета, тако да се постигне високоплатежни, Интензитет светла и фотопериод за фабричкој хали.Имплементација ЗИКС захтева подршку за ЛЕД светла расте и хардвер и софтвер система контроле.

За више информација о ЛЕД светла расте, посетите www.lead-ledgrowlight.com

артицле фром http://blog.lead-ledgrowlight.com/index.php/intelligent-lighting-control-especially-led-grow-lights-marks-that-intelligent-plant-factory-and-intelligent-production-become-a-reality/