[Generalna , ЛЕД плафон светло ] 10 Oktobar, 2014 09:02
LED spotlight on TV wall
 
ЛЕД рефлектор на ТВ зиду учинити неравне зидове и декорација још израженија, повећавајући животни културе 

LED ceiling light next to the sofa and chandelier
ЛЕД плафон светло на софу и лустер Следећа предузмемо заједницке активности у дневној соби, а такође пружа осветљење за кауч, који је порастао убити две муве једним ударцем у функцији 
LED spotlight on background wall   LED ceiling light

ЛЕД рефлектор на фоне зид Прикажи прошарана зидова, у оштром контрасту са стране чамца, чинећи дневна соба више украсни. 
LED ceiling light in living room

ЛЕД рефлектори у дневној соби се обезбеди фокус осветљење за слике, наглашавајући садржај екрана, такође пружа помоћна осветљење за софе. 
LED spotlight on TV wall and LED ceiling light beside the picture

Велики дневни боравак са мноштвом лампе обезбеди адекватно осветљење ЛЕД рефлектор на ТВ зид и плафон ЛЕД светло поред слике побољшати градације дневној соби, осветљење ефекат дневне собе постану бољи. 
LED ceiling light above TV wall

ЛЕД светло плафон изнад ТВ зид се користи за осветљење дифузног рефлексије, мали рефлектори испод да Индоор осветљеност више униформу. 
LED ceiling light in living room

ЛЕД плафон у дневној соби пружити главни осветљење, ЛЕД пажњу око снабдевања помоћног осветљења. 
table lamp shade
Табле Ламп Схаде се састоји са оквиром и софи јастука боје, унапређење укупну осећај живог роом.Деск лампа може осветлити слика виси зид, такође може да обезбеди осветљење за софе. 
Concealed lights installed in the living room
Скривена светла инсталиране у дневној соби на врху дневне собе простор, повећавајући осећај хијерархије, лампа пружа кључне осветљење за ТВ ЗИДНОГ сликарства зидова, чини слику још израженија. 
orange light
Лигхт Оранге додао додир светлости на ТВ зид, одговара боји софе, цела осветљење ефекат дневној соби је топло. 
main lighting
Главни осветљење одговара осветљење боје на ТВ зид, који не само да показују уметност ТВ зида, али чини координацију целог дневној соби осветљење. 
LED spotlight on TV wall and LED ceiling light beside the picture
ЛЕД рефлектор на врху ТВ зида осветлили телевизије позадину, када гледају ТВ ноћу, Гларе не појављују, подесиво лампа поред софе може да обезбеди кључну осветљење у складу са потребном подесите угао. 
Table lamp, floor lamp
Стона лампа, подна лампа има исто као и ЛЕД плафон светло боје, они стварају топлу дневну собу атмосферу без остављања мрацан, укупна осветљење је јединствен и удобно. 
LED spotlights on TV wall
ЛЕД Под лупом ТВ зидне лампе осветљавају позадину, употреба помоћног осветљења да светлосни ефекат у дневној соби светлија. 

За више информација о ЛЕД светло плафона, посетите http://www.ledclan.com/products/sid137-1.htm

Чланак из http://www.sanhelighting.com/index.php/how-to-use-led-light-to-make-our-home-more-beautiful/
[Generalna , ЛЕД апликације ] 10 Oktobar, 2014 04:38
У поређењу са јарко, флуоресцентно и других традиционалних осветљење, светлост диоде (ЛЕД), као нове генерације осветљење производа са ниском потрошњом енергије, дуг рок трајања, брз одзив, чистота висока боја је у широкој употреби на екрану, углавном осветљење, Аутомотиве Лигхтинг , електронски производи позадинско осветљење, осветљење и друге сигнал осветљења простора. 

Са промоције урбанизације и промовисати ефикасног и еколошки осветљење ЛЕД индустрија је уживао велику популарност у последњих неколико година. За глобалну ЛЕД различитих области примене, опште осветљење и аутомобилску осветљење је најбрже растуће тржиште, промовисање брзог раста ЛЕД величини тржишту у будућности. 

Поред тога, у складу са приказ података, ЛЕД дисплеј апликације тржиште је још увек показује велики потенцијал за раст, што је један од најважнијих стабилног раста за ЛЕД апликације. 

LED genneral lighting  led-tube-t5-02 led-tube-t8-01a led-tube-t8-02a LED panel light    led-panel-6060-2-c round-panel-light single-color-dimmable

У општем пољу расвете, индустрија тела предвиђа да ће излазна вредност глобалне ЛЕД осветљења достигне $ 17,8 милијарди долара у 2014, укупан број ЛЕД осветљење производа пошиљке достићи 1,32 милијарде. Пхилипс тржиште Време: Релатед тржиште глобалних ЛЕД осветљење производа достићи ће између 70 милијарди -800 милијарди евра до 2016, рачуноводство за 45% -50 домашаја% од укупног тржишта осветљење. 

retrofit LED lighting team

За Кину ЛЕД тржиште газдинстава осветљење производа достигао 8,6 милијарди већ у 2010, од чега је учешће ЛЕД осветљење производа, посебно унутрашње осветљење ЛЕД укључујући ЛЕД светло цеви је само око 0,16%. Са све пада цене ЛЕД светло цеви и друге унутрашње и комерцијални ЛЕД осветљење производа, ЛЕД осветљење тржиште убрзано расте. Подразумева се да је цена 3.5В сијалице продата од стране терминала малопродајних брендова је пао на око 20 јуана, што је веома близу цену обичних штедљиве сијалице.Једињење годишња стопа раста тржишне вредности Кине ЛЕД сијалица и ЛЕД светло цев може постићи, односно око 44% и 35% у 2013-2017, неће бити више од 2,5 милијарди ЛЕД сијалица и 1 милијарду ЛЕД цеви светла продаје у 2017. 

Напредак у технологији приписују развоју ЛЕД осветљење технологије из иницијалног једноставног осветљења до интелигентног осветљења, Интелигентно осветљење не може остварити Интелигентна контрола осветљења система, али је постала приступ Интернету, који проистиче више услуга са додатном вредношћу, као што су здравствени менаџмент, мапе локација, робе Схоппинг Гуиде и друге рекламе. 

Аутомотиве Лигхтинг 

Прошле године, Кина је производњу и продају аутомобила су више од 20 милиона евра, што је поново изабран за први светски пет узастопних година, огромна пијаца предводио пратећу ауто делова индустрије цвета, од којих ЛЕД аутомобилске расвете на тржишту брже расте, раст стопа које далеко превазилазе просечан раст сродних индустрија аутомобила. Подразумева се да маргина аутомобилске ЛЕД осветљење производа је тренутно 3-5 пута више него код нормалних ЛЕД производа. Подаци показују да је просечна стопа раста Кине ЛЕД осветљење аутомобилско тржиште је 13% у 2010, док је раст тржишта ЛЕД светла аутомобилских је више од 40 одсто у последње две године,. 

Будући да ЛЕД светла Аутомотиве су хладни извор светлости, потрошња енергије је само око једна десетина од традиционалне лампе, који се боље уштеде енергије.Кина Министарство индустрије план који Аутомотиве Лигхтинг треба да оствари циљеве смањења емисије угљен-диоксида до краја 2015,. Признат као типичан представник са ниском емисијом угљеника осветљења животне средине, ЛЕД Аутомотиве Лигхтинг се очекује да буду укључена у распону од надоградње аутомобилске расвете, што значи да постоји 10 милијарди, или чак сто милијарди потражња за тржиште. 

Дисплеј тржиште 

Поред општих осветљење и аутомобилску осветљење, један од главних подручја примене је ЛЕД екран. ЛЕД дисплеј са високим осветљености, велики визуелни удаљеност, моделирање флексибилне, богате боје, итд задовољавају потребе различитих сценарија примене, а има очигледне предности, посебно за велике величине екрана апликације. 

Од 1990-их, у Кини ЛЕД екран индустрија је одржавање замах убрзаног развоја, која је креирала иницијалну ЛЕД индустрији просперитет. Тренутно, глобално ЛЕД екран тржиште је и даље у порасту. Према Кина Оптика и Оптоелецтроницс Разна Удружење раније очекује, Кина ЛЕД екран величине тржишта је до 24,094 милијарди јуана у 2013. 

Голден Стејт Хартије од вредности истраживања извештај који ЛЕД дисплеј тржиште у будућности ће наставити да одржава брз раст, што се очекује да остане око 15% стопа раста у наредних 3-5 година, има бржи раст у ЛЕД дисплеја у боји, просечна годишња стопа раста достићи око 30%. Дисплаи апликације се очекује да постане један од најстабилнијих области раста. ЛЕД апликације. 

За више информација о ЛЕД светло цеви, молимо Вас да прегледате http://www.ledclan.com/

Чланак из http://www.sanhelighting.com/index.php/what-are-the-main-three-led-applications/
[Generalna , ЛЕД Стреет Лигхт ] 09 Oktobar, 2014 15:52
Пошто је уведен, интелигентна ЛЕД Стреет Лигхт је ужива велику популарност на тржишту осветљења, а сада многи градови широм света су жељни да припреми велике користе смарт систем ЛЕД Стреет Лигхт у урбано. Капитала Нови Зеланд Веллингтон у блиској будућности планира да постане први град користи интелигентни систем ЛЕД Стреет Лигхт у јужној хемисфери.Град планира да замени све општинске уличног града без ЦБД подручје са интелигентном ЛЕД улично светло, укупан број уличног да буде замењен је око 18.000. Ове ЛЕД улична расвета може аутоматски смањити осветљеност када нико пролази, док су семафоре у ЦБД области обично светли током ноћи, а самим тим не постоји хитност и неопходност да изврше замену улице лампе. 


Wind Solar Hybrid LED Sreet Light LED street lighting application LED street light LED-street-light-cl3-168w LED-street-light led-street-light-150w smart street light    solar street light Street Light irradiated area Schematic    Streetlight structure diagram

У Европи, Копенхаген град Данске је такође тестирати интелигентне ЛЕД улична светла која би се користила у граду кроз успостављање заједничке баште. У септембру ће град изградио тест зону под називом "дански Оутдоор Лигхтинг Лаборатори" (лутка) на периферији Алберт Слоан простора где ће бити тестирани број компаније интелигентних отвореном осветљење производа. Многи чланови јавности ће такође бити позвани да учествују у пилот тесту. Копенхаген Градски планира да постигне "Царбон равнотежу" у 2025, овај експеримент парк основан је један од напора да се постигне овај циљ. 

За више информација о ЛЕД улице светло, посетите  http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

артицле фром http://www.sanhelighting.com/index.php/new-zealand-and-denmark-are-using-intelligent-led-street-light/ 
[ЛЕД улична светла ] 09 Oktobar, 2014 14:18
Спољно осветљење, укључујући: лампе травњак, врт светла, тунел светла, рефлектор, подводна светла, улична расвета, зидне светла, светла пејзажа, Буриед светла, у поређењу са почетном осветљење, спољашња осветљење је познат као снаге, осветљење, гломазан, дуг рок трајања , ниски трошкови одржавања. То је напоменути да ЛЕД улична светла доминирају спољашње осветљење апликације. Лос Анђелес планира да монтирате 140,000пцс ЛЕД улична светла у року од пет година, док је сва улична светла у Пенсилванији Амблер) и Сунбури су замењене ЛЕД улична расвета, ЛЕД уличне лампе се обично користе у другим земљама, као што су Јапан, Кореја и тако на. У Кини, сви пут осветљење апликација ће усвојити ЛЕД улична светла у року од три године у Донггуан Град Гуандонг Покрајине, Хаинан планира да се постигне у року од пет година. Олимпијским играма у Пекингу, Шангају Свет Експо и Гуангџоу Азијске игре инфраструктура такође у великој мери користи ЛЕД осветљење на отвореном, као што је било 70.000 ЛЕД улична светла су изграђена на околним путевима просторима Гуангзхоу Асиан Гамес и главног стадиона, 12.000 Натријум високог притиска лампа сви трансформишу у ЛЕД улично на 12 околних главним путевима Фосхан Лингнан Перл Стадион Арена. 

LED street lighting comparison LED street light comparison LED street lighting application LED street light LED-street-light-cl3-168w LED-street-light-cl3-168w (1)led-street-light-150w

Можемо рећи да је улица светлост је важан део урбаног осветљења. Традиционалне Улично осветљење се натријум светла под високим притиском, притиска натријум лампа са ниском укупном ефикасношћу изазвала огромно расипање енергије, дакле, развој нових штедње градске енергије и еколошки уличног осветљења са високом ефикасношћу, дуг рок трајања, Хигх Цолор Индек рендеринг имавеома важан значај. У последњих неколико година, ЛЕД улична светла ужива велику популарност у свету, посебно у Кини, тржиште скала је проширена. 

Поред пута ван осветљења, ЛЕД осветљење на отвореном се такође у широкој употреби у урбаним пејзажима, тунела и тако даље. У ствари, као што смо били следила и очување енергије и заштите животне средине, као и интелигентна осветљење, постоји драматично мења светиљке, Светло, материјалних, стила и дизајна начин. 

Кина је велика популација и брз развој урбанизација приписују изградњи прилично брз пут, који има значајно захтева за ЛЕД улична расвета и ЛЕД пејзажа осветљење и друге отвореном осветљење. Према ауторитативни Испитивање показује да је стопа раста Кине спољно осветљење индустрије је више од 40 одсто годишње, излазна вредност се очекује да прелази 3,5 милијарди долара у 2014, очекује се да достигне 4,7 милијарди долара у 2015. 

За више информација о ЛЕД улична расвета, посетите http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

артицле фром http://www.sanhelighting.com/index.php/led-street-lights-are-enjoying-a-great-popularity-over-the-world-especially-in-china/ 
[Generalna , ЛЕД улична светла ] 09 Oktobar, 2014 10:03
Хуанг Уеиганг, градоначелник Монтереи Парк Цити објавио општински извештај 2014 и будућим општинским планирање. Монтереи Парк (обично назива монголски кинеског америчком граду) је мали град у Лос Ангелес Цоунти, Цалифорниа, који се налази на истоку Лос Анђелеса, у подножју краља Хиллс Сан Габриел долине. Хуанг Уеиганг рекао град је тек сложио са недавно да су сви бројила домаћинства воде у граду ће бити ажуриран у року од годину дана, док је јавни градски улична светла ће бити замењен са ЛЕД улична светла у року од две године, што је не само да сачувати електричне енергије, али да се побољша осветљење функцију. У блиској будућности град ће увести у два великих тржних центара, три хотела. 

HPS lights VS LED street lights High Power LED Street Lights SP90 Photometric Performance

Он је рекао да је град кроз општинске транспарентности је да омогући становницима да знају и надзор над града сваке политике, и охрабрити људе да активно дају предлоге и савете да помогне савршенији градског грађевинског. Данас Монтереи Парк Цити је инсталиран џиновски екран у градској дворани општинске власти, скроловање да играју текућих пројеката и будућем планирању града у овој фази. Са заједничким напорима нас, ми смо са нестрпљењем очекујемо да монголски град може да настави да се развије тако сваки грађанин да уживају удобан живот. 

comparison of high pressure sodium and LED street light  led-street-light-100w-120w

Те ноћи, актуелни Савезни Дом представника, г Зхао, конгресмен Ед Ројс и други гости су били присутни. 

За више информација о ЛЕД улична расвета, посетите  http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

артицле фром http://ledindoorlighting.cn/index.php/us-monterey-park-citys-public-street-lights-will-be-replaced-with-the-led-street-lights-within-two-years/ 
[Generalna , ЛЕД светло расте ] 22 Septembar, 2014 14:57
Као четврте генерације новог извора осветљења, ЛЕД светло расте има многе карактеристике разликује од осталих електричних извора, што је чини предност уштеде енергије извор светлости. 

Се користе за гајење биљке, ЛЕД светло расте је познат по следећим карактеристикама: Рицх врсте таласне дужине, поклапа са спектралног опсега биљног оптичког морфогенезе и светлости синтезе; ширина талас спектар на пола ширине, чиста монохроматски светлост и комплекс спектралних се могу комбиновати и добијени у складу са потребама; 

Deliscious lettuce grows with LED lighting Philips  50W-LED-grow-light

ЛЕД светло расте могу да се концентришем светло са специфичним таласним дужинама да равномерно осветљавање усеве; који не само да регулише цветање и семе за усеве, али висина контрола биљака и биљних хранива; ЛЕД осветљење расте са малим димензијама генерисање мање топлоте система, могу да се користе за мулти-димензионални комбинације система гајења, постизање ниске оптерећење топлоте и производног простора минијатурне; Поред тога, ЛЕД светло расте са посебно издржљивост драматично смањити трошкове одржавања. 

Зашто ЛЕД светло може да помогне расту скратити раста циклус биљака је зато што извор светло углавном састоји од црвене и плаве извору светлости, користећи највише користи таласне дужине светлости за раст биљке, таласна дужина црвене је 620-630нм и 640-660нм, плава је 450-460нм и 460-470нм. Ови извори светлости су генерисани за оптимално фотосинтезу биљака, тако да биљка потиче оптималном стању раста, поред допуни осветљење, експерименти и практичне апликације су показала да светлост ЛЕД расту може драматично промовисати диференцијацију више бочних грана и пупољци у току раст, убрзава раст корена и матичних раст, као и значајно промовише синтезу биљних угљених хидрата и витамина, евентуално скраћивање циклус раста. 

Захваљујући овим значајним функцијама, ЛЕД расти светло је погодан за гајење фабрике у контролисаном окружењу, као што су култура биљног ткива, хортикултуре и јаслице у фабричкој хали, као и авио еколошких система за одржавање живота. 

За више информација о ЛЕД светла расте, посетите http://www.lead-ledgrowlight.com/

артицле фром http://blog.lead-ledgrowlight.com/index.php/led-grow-light-is-the-preferred-energy-saving-light-source-for-the-growth-of-plant/
[Generalna , ЛЕД Довнлигхт ] 15 Septembar, 2014 15:28
Према извештајима, први међународни сајам Тајландски Осветљење ће бити одржан у Бангкоку међународну трговину и изложба центра из 19. августа 2015 до 21., организатор-електрогенерируусаа управа Тајланд и Франкфурта Изложба Цо немачком недавно одржао конференцију за новинаре у Шангају , добродошли у Кину излагање компанијама да покажу Тајланду и другим земљама АСЕАН економске заједнице широк спектар иновативних производа и технологија из Кине. 

LED lighting retrofit led-ceiling-light-01

Електрична енергија Генерисање управа Тајланд наводи да Тајланд мора да увози 80% од осветљења производа, укључујући ЛЕД осветљење посебно домаћинства ЛЕД  овнлигхт друге домаћинства и комерцијални ЛЕД осветљење, Влада је снажно подржала избор за уштеду енергије производа у последњих неколико година, Тајланда огроман тржишни потенцијал а све јака куповна моћ ће донети могућности кинеских предузећа. 

Прва изложба Тајландски Међународни расвета очекује се окупио 250 излагача за свеобухватно приказ домаћинства СИД Довнлигхт и друге домаћинство и комерцијалну ЛЕД расвета, енергетски ефикасан осветљење, ЛЕД материјала, контролере, резервне сијалице, ЛЕД сродне прибор, расвете и других производа, као и обновљиви извори енергије и соларна архитектура, интелигентна расвета Буилдинг Солутионс, који се очекује да ће привући више од 5.000 професионалних посетилаца из индустријских области, фабрика, владиних агенција, пословних објеката, пројеката страни јавних набавки, хотелима, апартманима, универзитета, храмова и верских објеката и тако даље. 

Према извештајима, са Тајландски влада је снажно промовише енергетски ефикасне расвете и оштар пад у цени ЛЕД осветљења, потражња за домаћинства СИД Довнлигхт и друге домаћинства и комерцијални ЛЕД осветљење је у порасту. Према статистичким подацима, Тајландски осветљење тржишна вредност на $ 800 милиона у 2014, што је повећање од 12% у односу на 2013. У блиској будућности, укупна вредност Тајланда осветљења тржишту ће порасти на 900 милиона до 1 милијарде долара, уз помоћ од промовише локалне самоуправе и приватног сектора, годишња стопа раста очекује се да ће достићи 30 одсто наредних пет година, домаћинства СИД Довнлигхт и других комерцијалних ЛЕД расвета и индустријска изградња осветљење постају две важан део тржишта ЛЕД осветљења у Тајланду . 

За више информација о домаћинству и комерцијалном ЛЕД осветљење, посетите http://www.lead-lighting.com  и http://www.ledclan.com  и http://www.lead-ledgrowlight.com

Артицле фром http://www.sanhelighting.com/?p=64
[Generalna , ЛЕД расти светла ] 10 Septembar, 2014 08:12
Светлосни систем контроле окружење фабрике биљног је контролисан од стране ЛЕД расти светла, сензори, рачунарске компоненте, постоје два циља. Прво, уштеда енергије; Друго, висок принос.Принос и квалитет постројења регулисана циљно језгро контроле животне средине биљке, тако да осветљење технологија фабрике биљног се заснива на светлу параметара животне средине потребних за раст биљака и развој, а биолошка основа интелигентне контроле лаког средине. Дакле, с обзиром ЛЕД светла расте, расвета Фабрика енергетска ефикасност на основу карактеристика потреба за светло животну средину и просторним и временским карактеристикама биљака за изградњу циљану расвета рецепт (ЛР) и светло Амбијент Цонтрол Стратегиес (ЗИКС) да се постигне аутоматску контролу компјутером и максимално продуктивност биљака и да светлост циљано како би се спречило расипање енергије изазване неисправним светлости. Побољшају продуктивност фабрика је главни начин да се повећа ефикасност. ЛР односи циља високе родности, параметри се састоје од посвећених гајених биљних врста у фабрици биља и светлости квалитет постројење потреба за различитим фазама раста и развоја. ЗИКС се односи на директну контролу параметара животне средине и пребацивање оптичких метода заснованих на узгаја у посвећених врста биљке у вештачким светлом постројења и варијетета ЛР различитих фаза раста и развоја кроз компјутер. Који врста ЛР садржи су, укључујући видљиву светлост квалитет, УВ и много-црвено светло, где оно највише светлости постројења потребна је црвено и плаво светло, и УВ и далеко-црвено светло су корисни квалитет светло потребно за биљке.Језгро састав ЛР је оптички квалитет и број атрибута, специфична комбинација три врсте светлости квалитета разумно представља ЛР.
LED plant lighting factory  180W-LED-grow-light

Како Светорегулирование окружење раст биљака и развој је променом квалитета светлости и атрибуте, као и интензитета светлости и фотопериод број атрибута, регулисање фотосинтетских пигмената, лаких рецепторе за утичу угљеника и азота метаболизам, постоји чак и извесна другачијем светлу Енвиронмент потребан за различите сорте биљних врста, а самим тим захтевају систем за проучавање успостављање биљног ЛР и ЗИКС. Како одредити ЛР наменски погона у фабрици биља зависи фази раста и развоја биљака и приноса, како одредити оптималне параметре се заснива на различитим фазама светлости окружења је потребна биљке. ЛР је основа за интелигентно управљање ЛЕД расти светла и светло окружење, успостављање и ЛР ЛР библиотека је премиса производње енергетски ефикасне за фабричкој хали. ЛР-басед и развој ЛЕД светла расте, као и успостављање контроле ЛР конверзије стратегија и временски чвор, односно светло животне стратегије контроле (ЗИКС), што све треба да координира конверзију светлости квалитета, тако да се постигне високоплатежни, Интензитет светла и фотопериод за фабричкој хали.Имплементација ЗИКС захтева подршку за ЛЕД светла расте и хардвер и софтвер система контроле.

За више информација о ЛЕД светла расте, посетите www.lead-ledgrowlight.com

артицле фром http://blog.lead-ledgrowlight.com/index.php/intelligent-lighting-control-especially-led-grow-lights-marks-that-intelligent-plant-factory-and-intelligent-production-become-a-reality/
[Generalna , ЛЕД цеви светла ] 04 Septembar, 2014 09:31
Мексико електронских производа, укључујући ЛЕД лампе, посебно ЛЕД цеви светла и других кућних ЛЕД лампа и микроталасна мора бити у складу са стандардима енергетске ефикасности: 

lifetime comparison of LED light bulb and standard light bulb     led_application  portabe rechargeable LED flood light appication    portable rechargeable LED flood light details show     portable rechargeable LED flood light 10W

LED ceiling lights application  LED ceiling light application  LED ceiling light


1) НОМ-032-ЕНЕР-2013 стандарда за енергетску ефикасност недавно објавио за ЛЕД светло цеви и других кућних ЛЕД лампа и електронских производа и микроталаса који спроводиће се 20. септембра 2014. 

LED grow lighting application    LED grow light.1      80W-LED-grow-light

Мексички стандард се односи на следећи ЛЕД цеви и других кућних ЛЕД лампе и електричне и електронске опреме: 

HB-LEDs applications  growth in shipments of solid sated lighting High-Brightness_LED_applications

Дигитална ТВ адаптер, телевизијски сигнал декодер примљене преко кабла, сателита слике и Интернет протокол (ИП), као што су ЛЕД сијалице, ЛЕД светло цеви, ЛЕД Довнлигхт, штампачи, скенери опрема за копирање, фотокопирање, микроталасна, самостални уређаји, аудио соунд способности, Видео плејер или ДВД-кућни биоскоп или дигитални диско са хигх-дефинитион (Блу-раи), ЛЕД диода (ЛЕД) за ТВ, Ликуид Цристал Дисплаи (ЛЦД), плазма (ПДП) и органске светлеће диоде (ОЛЕД), 100 Волт монофазни напон напајања до 277 волти АЦ, 50 Хз или 60 Хз, сви ови производи или увози захтева етикетирање. 

LED tube light application led tube lighting application led-tube-t8-02a

2) Повер Тоолс Стандард НМКС-Ј-524/1-АНЦЕ ће бити ревидиран, нови стандард ће бити такем ефекат и ступио на снагу 16. новембра 2014. 

Аустралија је издао следеће нове стандарде: 
LED downlight  LED downlights  led-downlight-01
1) АС / НЗС ИЕЦ 61347.2.13 и АС / НЗС ИЕЦ 62560 је пуштен. 

2) ЛЕД трубки светло, АС / НЗС 60598.2.1 ревидирана верзија је објављена. 

3) Нова верзија АС / НЗС 3105 је објављен у априлу 28, 2014. 

За више информација о ЛЕД светло цеви и других кућних ЛЕД осветљења, посетите http://www.ledclan.com и http://www.lead-lighting.com

Артицле фром http://ledindoorlighting.cn/?p=34
[Generalna ] 04 Septembar, 2014 09:00
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.