Спољно осветљење, укључујући: лампе травњак, врт светла, тунел светла, рефлектор, подводна светла, улична расвета, зидне светла, светла пејзажа, Буриед светла, у поређењу са почетном осветљење, спољашња осветљење је познат као снаге, осветљење, гломазан, дуг рок трајања , ниски трошкови одржавања. То је напоменути да ЛЕД улична светла доминирају спољашње осветљење апликације. Лос Анђелес планира да монтирате 140,000пцс ЛЕД улична светла у року од пет година, док је сва улична светла у Пенсилванији Амблер) и Сунбури су замењене ЛЕД улична расвета, ЛЕД уличне лампе се обично користе у другим земљама, као што су Јапан, Кореја и тако на. У Кини, сви пут осветљење апликација ће усвојити ЛЕД улична светла у року од три године у Донггуан Град Гуандонг Покрајине, Хаинан планира да се постигне у року од пет година. Олимпијским играма у Пекингу, Шангају Свет Експо и Гуангџоу Азијске игре инфраструктура такође у великој мери користи ЛЕД осветљење на отвореном, као што је било 70.000 ЛЕД улична светла су изграђена на околним путевима просторима Гуангзхоу Асиан Гамес и главног стадиона, 12.000 Натријум високог притиска лампа сви трансформишу у ЛЕД улично на 12 околних главним путевима Фосхан Лингнан Перл Стадион Арена. 

LED street lighting comparison LED street light comparison LED street lighting application LED street light LED-street-light-cl3-168w LED-street-light-cl3-168w (1)led-street-light-150w

Можемо рећи да је улица светлост је важан део урбаног осветљења. Традиционалне Улично осветљење се натријум светла под високим притиском, притиска натријум лампа са ниском укупном ефикасношћу изазвала огромно расипање енергије, дакле, развој нових штедње градске енергије и еколошки уличног осветљења са високом ефикасношћу, дуг рок трајања, Хигх Цолор Индек рендеринг имавеома важан значај. У последњих неколико година, ЛЕД улична светла ужива велику популарност у свету, посебно у Кини, тржиште скала је проширена. 

Поред пута ван осветљења, ЛЕД осветљење на отвореном се такође у широкој употреби у урбаним пејзажима, тунела и тако даље. У ствари, као што смо били следила и очување енергије и заштите животне средине, као и интелигентна осветљење, постоји драматично мења светиљке, Светло, материјалних, стила и дизајна начин. 

Кина је велика популација и брз развој урбанизација приписују изградњи прилично брз пут, који има значајно захтева за ЛЕД улична расвета и ЛЕД пејзажа осветљење и друге отвореном осветљење. Према ауторитативни Испитивање показује да је стопа раста Кине спољно осветљење индустрије је више од 40 одсто годишње, излазна вредност се очекује да прелази 3,5 милијарди долара у 2014, очекује се да достигне 4,7 милијарди долара у 2015. 

За више информација о ЛЕД улична расвета, посетите http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

артицле фром http://www.sanhelighting.com/index.php/led-street-lights-are-enjoying-a-great-popularity-over-the-world-especially-in-china/