У поређењу са јарко, флуоресцентно и других традиционалних осветљење, светлост диоде (ЛЕД), као нове генерације осветљење производа са ниском потрошњом енергије, дуг рок трајања, брз одзив, чистота висока боја је у широкој употреби на екрану, углавном осветљење, Аутомотиве Лигхтинг , електронски производи позадинско осветљење, осветљење и друге сигнал осветљења простора. 

Са промоције урбанизације и промовисати ефикасног и еколошки осветљење ЛЕД индустрија је уживао велику популарност у последњих неколико година. За глобалну ЛЕД различитих области примене, опште осветљење и аутомобилску осветљење је најбрже растуће тржиште, промовисање брзог раста ЛЕД величини тржишту у будућности. 

Поред тога, у складу са приказ података, ЛЕД дисплеј апликације тржиште је још увек показује велики потенцијал за раст, што је један од најважнијих стабилног раста за ЛЕД апликације. 

LED genneral lighting  led-tube-t5-02 led-tube-t8-01a led-tube-t8-02a LED panel light    led-panel-6060-2-c round-panel-light single-color-dimmable

У општем пољу расвете, индустрија тела предвиђа да ће излазна вредност глобалне ЛЕД осветљења достигне $ 17,8 милијарди долара у 2014, укупан број ЛЕД осветљење производа пошиљке достићи 1,32 милијарде. Пхилипс тржиште Време: Релатед тржиште глобалних ЛЕД осветљење производа достићи ће између 70 милијарди -800 милијарди евра до 2016, рачуноводство за 45% -50 домашаја% од укупног тржишта осветљење. 

retrofit LED lighting team

За Кину ЛЕД тржиште газдинстава осветљење производа достигао 8,6 милијарди већ у 2010, од чега је учешће ЛЕД осветљење производа, посебно унутрашње осветљење ЛЕД укључујући ЛЕД светло цеви је само око 0,16%. Са све пада цене ЛЕД светло цеви и друге унутрашње и комерцијални ЛЕД осветљење производа, ЛЕД осветљење тржиште убрзано расте. Подразумева се да је цена 3.5В сијалице продата од стране терминала малопродајних брендова је пао на око 20 јуана, што је веома близу цену обичних штедљиве сијалице.Једињење годишња стопа раста тржишне вредности Кине ЛЕД сијалица и ЛЕД светло цев може постићи, односно око 44% и 35% у 2013-2017, неће бити више од 2,5 милијарди ЛЕД сијалица и 1 милијарду ЛЕД цеви светла продаје у 2017. 

Напредак у технологији приписују развоју ЛЕД осветљење технологије из иницијалног једноставног осветљења до интелигентног осветљења, Интелигентно осветљење не може остварити Интелигентна контрола осветљења система, али је постала приступ Интернету, који проистиче више услуга са додатном вредношћу, као што су здравствени менаџмент, мапе локација, робе Схоппинг Гуиде и друге рекламе. 

Аутомотиве Лигхтинг 

Прошле године, Кина је производњу и продају аутомобила су више од 20 милиона евра, што је поново изабран за први светски пет узастопних година, огромна пијаца предводио пратећу ауто делова индустрије цвета, од којих ЛЕД аутомобилске расвете на тржишту брже расте, раст стопа које далеко превазилазе просечан раст сродних индустрија аутомобила. Подразумева се да маргина аутомобилске ЛЕД осветљење производа је тренутно 3-5 пута више него код нормалних ЛЕД производа. Подаци показују да је просечна стопа раста Кине ЛЕД осветљење аутомобилско тржиште је 13% у 2010, док је раст тржишта ЛЕД светла аутомобилских је више од 40 одсто у последње две године,. 

Будући да ЛЕД светла Аутомотиве су хладни извор светлости, потрошња енергије је само око једна десетина од традиционалне лампе, који се боље уштеде енергије.Кина Министарство индустрије план који Аутомотиве Лигхтинг треба да оствари циљеве смањења емисије угљен-диоксида до краја 2015,. Признат као типичан представник са ниском емисијом угљеника осветљења животне средине, ЛЕД Аутомотиве Лигхтинг се очекује да буду укључена у распону од надоградње аутомобилске расвете, што значи да постоји 10 милијарди, или чак сто милијарди потражња за тржиште. 

Дисплеј тржиште 

Поред општих осветљење и аутомобилску осветљење, један од главних подручја примене је ЛЕД екран. ЛЕД дисплеј са високим осветљености, велики визуелни удаљеност, моделирање флексибилне, богате боје, итд задовољавају потребе различитих сценарија примене, а има очигледне предности, посебно за велике величине екрана апликације. 

Од 1990-их, у Кини ЛЕД екран индустрија је одржавање замах убрзаног развоја, која је креирала иницијалну ЛЕД индустрији просперитет. Тренутно, глобално ЛЕД екран тржиште је и даље у порасту. Према Кина Оптика и Оптоелецтроницс Разна Удружење раније очекује, Кина ЛЕД екран величине тржишта је до 24,094 милијарди јуана у 2013. 

Голден Стејт Хартије од вредности истраживања извештај који ЛЕД дисплеј тржиште у будућности ће наставити да одржава брз раст, што се очекује да остане око 15% стопа раста у наредних 3-5 година, има бржи раст у ЛЕД дисплеја у боји, просечна годишња стопа раста достићи око 30%. Дисплаи апликације се очекује да постане један од најстабилнијих области раста. ЛЕД апликације. 

За више информација о ЛЕД светло цеви, молимо Вас да прегледате http://www.ledclan.com/

Чланак из http://www.sanhelighting.com/index.php/what-are-the-main-three-led-applications/