Према извештајима, први међународни сајам Тајландски Осветљење ће бити одржан у Бангкоку међународну трговину и изложба центра из 19. августа 2015 до 21., организатор-електрогенерируусаа управа Тајланд и Франкфурта Изложба Цо немачком недавно одржао конференцију за новинаре у Шангају , добродошли у Кину излагање компанијама да покажу Тајланду и другим земљама АСЕАН економске заједнице широк спектар иновативних производа и технологија из Кине. 

LED lighting retrofit led-ceiling-light-01

Електрична енергија Генерисање управа Тајланд наводи да Тајланд мора да увози 80% од осветљења производа, укључујући ЛЕД осветљење посебно домаћинства ЛЕД  овнлигхт друге домаћинства и комерцијални ЛЕД осветљење, Влада је снажно подржала избор за уштеду енергије производа у последњих неколико година, Тајланда огроман тржишни потенцијал а све јака куповна моћ ће донети могућности кинеских предузећа. 

Прва изложба Тајландски Међународни расвета очекује се окупио 250 излагача за свеобухватно приказ домаћинства СИД Довнлигхт и друге домаћинство и комерцијалну ЛЕД расвета, енергетски ефикасан осветљење, ЛЕД материјала, контролере, резервне сијалице, ЛЕД сродне прибор, расвете и других производа, као и обновљиви извори енергије и соларна архитектура, интелигентна расвета Буилдинг Солутионс, који се очекује да ће привући више од 5.000 професионалних посетилаца из индустријских области, фабрика, владиних агенција, пословних објеката, пројеката страни јавних набавки, хотелима, апартманима, универзитета, храмова и верских објеката и тако даље. 

Према извештајима, са Тајландски влада је снажно промовише енергетски ефикасне расвете и оштар пад у цени ЛЕД осветљења, потражња за домаћинства СИД Довнлигхт и друге домаћинства и комерцијални ЛЕД осветљење је у порасту. Према статистичким подацима, Тајландски осветљење тржишна вредност на $ 800 милиона у 2014, што је повећање од 12% у односу на 2013. У блиској будућности, укупна вредност Тајланда осветљења тржишту ће порасти на 900 милиона до 1 милијарде долара, уз помоћ од промовише локалне самоуправе и приватног сектора, годишња стопа раста очекује се да ће достићи 30 одсто наредних пет година, домаћинства СИД Довнлигхт и других комерцијалних ЛЕД расвета и индустријска изградња осветљење постају две важан део тржишта ЛЕД осветљења у Тајланду . 

За више информација о домаћинству и комерцијалном ЛЕД осветљење, посетите http://www.lead-lighting.com  и http://www.ledclan.com  и http://www.lead-ledgrowlight.com

Артицле фром http://www.sanhelighting.com/?p=64