[Generalna , ЛЕД плафон светло ] 10 Oktobar, 2014 09:02
LED spotlight on TV wall
 
ЛЕД рефлектор на ТВ зиду учинити неравне зидове и декорација још израженија, повећавајући животни културе 

LED ceiling light next to the sofa and chandelier
ЛЕД плафон светло на софу и лустер Следећа предузмемо заједницке активности у дневној соби, а такође пружа осветљење за кауч, који је порастао убити две муве једним ударцем у функцији 
LED spotlight on background wall   LED ceiling light

ЛЕД рефлектор на фоне зид Прикажи прошарана зидова, у оштром контрасту са стране чамца, чинећи дневна соба више украсни. 
LED ceiling light in living room

ЛЕД рефлектори у дневној соби се обезбеди фокус осветљење за слике, наглашавајући садржај екрана, такође пружа помоћна осветљење за софе. 
LED spotlight on TV wall and LED ceiling light beside the picture

Велики дневни боравак са мноштвом лампе обезбеди адекватно осветљење ЛЕД рефлектор на ТВ зид и плафон ЛЕД светло поред слике побољшати градације дневној соби, осветљење ефекат дневне собе постану бољи. 
LED ceiling light above TV wall

ЛЕД светло плафон изнад ТВ зид се користи за осветљење дифузног рефлексије, мали рефлектори испод да Индоор осветљеност више униформу. 
LED ceiling light in living room

ЛЕД плафон у дневној соби пружити главни осветљење, ЛЕД пажњу око снабдевања помоћног осветљења. 
table lamp shade
Табле Ламп Схаде се састоји са оквиром и софи јастука боје, унапређење укупну осећај живог роом.Деск лампа може осветлити слика виси зид, такође може да обезбеди осветљење за софе. 
Concealed lights installed in the living room
Скривена светла инсталиране у дневној соби на врху дневне собе простор, повећавајући осећај хијерархије, лампа пружа кључне осветљење за ТВ ЗИДНОГ сликарства зидова, чини слику још израженија. 
orange light
Лигхт Оранге додао додир светлости на ТВ зид, одговара боји софе, цела осветљење ефекат дневној соби је топло. 
main lighting
Главни осветљење одговара осветљење боје на ТВ зид, који не само да показују уметност ТВ зида, али чини координацију целог дневној соби осветљење. 
LED spotlight on TV wall and LED ceiling light beside the picture
ЛЕД рефлектор на врху ТВ зида осветлили телевизије позадину, када гледају ТВ ноћу, Гларе не појављују, подесиво лампа поред софе може да обезбеди кључну осветљење у складу са потребном подесите угао. 
Table lamp, floor lamp
Стона лампа, подна лампа има исто као и ЛЕД плафон светло боје, они стварају топлу дневну собу атмосферу без остављања мрацан, укупна осветљење је јединствен и удобно. 
LED spotlights on TV wall
ЛЕД Под лупом ТВ зидне лампе осветљавају позадину, употреба помоћног осветљења да светлосни ефекат у дневној соби светлија. 

За више информација о ЛЕД светло плафона, посетите http://www.ledclan.com/products/sid137-1.htm

Чланак из http://www.sanhelighting.com/index.php/how-to-use-led-light-to-make-our-home-more-beautiful/
[Generalna , ЛЕД апликације ] 10 Oktobar, 2014 04:38
У поређењу са јарко, флуоресцентно и других традиционалних осветљење, светлост диоде (ЛЕД), као нове генерације осветљење производа са ниском потрошњом енергије, дуг рок трајања, брз одзив, чистота висока боја је у широкој употреби на екрану, углавном осветљење, Аутомотиве Лигхтинг , електронски производи позадинско осветљење, осветљење и друге сигнал осветљења простора. 

Са промоције урбанизације и промовисати ефикасног и еколошки осветљење ЛЕД индустрија је уживао велику популарност у последњих неколико година. За глобалну ЛЕД различитих области примене, опште осветљење и аутомобилску осветљење је најбрже растуће тржиште, промовисање брзог раста ЛЕД величини тржишту у будућности. 

Поред тога, у складу са приказ података, ЛЕД дисплеј апликације тржиште је још увек показује велики потенцијал за раст, што је један од најважнијих стабилног раста за ЛЕД апликације. 

LED genneral lighting  led-tube-t5-02 led-tube-t8-01a led-tube-t8-02a LED panel light    led-panel-6060-2-c round-panel-light single-color-dimmable

У општем пољу расвете, индустрија тела предвиђа да ће излазна вредност глобалне ЛЕД осветљења достигне $ 17,8 милијарди долара у 2014, укупан број ЛЕД осветљење производа пошиљке достићи 1,32 милијарде. Пхилипс тржиште Време: Релатед тржиште глобалних ЛЕД осветљење производа достићи ће између 70 милијарди -800 милијарди евра до 2016, рачуноводство за 45% -50 домашаја% од укупног тржишта осветљење. 

retrofit LED lighting team

За Кину ЛЕД тржиште газдинстава осветљење производа достигао 8,6 милијарди већ у 2010, од чега је учешће ЛЕД осветљење производа, посебно унутрашње осветљење ЛЕД укључујући ЛЕД светло цеви је само око 0,16%. Са све пада цене ЛЕД светло цеви и друге унутрашње и комерцијални ЛЕД осветљење производа, ЛЕД осветљење тржиште убрзано расте. Подразумева се да је цена 3.5В сијалице продата од стране терминала малопродајних брендова је пао на око 20 јуана, што је веома близу цену обичних штедљиве сијалице.Једињење годишња стопа раста тржишне вредности Кине ЛЕД сијалица и ЛЕД светло цев може постићи, односно око 44% и 35% у 2013-2017, неће бити више од 2,5 милијарди ЛЕД сијалица и 1 милијарду ЛЕД цеви светла продаје у 2017. 

Напредак у технологији приписују развоју ЛЕД осветљење технологије из иницијалног једноставног осветљења до интелигентног осветљења, Интелигентно осветљење не може остварити Интелигентна контрола осветљења система, али је постала приступ Интернету, који проистиче више услуга са додатном вредношћу, као што су здравствени менаџмент, мапе локација, робе Схоппинг Гуиде и друге рекламе. 

Аутомотиве Лигхтинг 

Прошле године, Кина је производњу и продају аутомобила су више од 20 милиона евра, што је поново изабран за први светски пет узастопних година, огромна пијаца предводио пратећу ауто делова индустрије цвета, од којих ЛЕД аутомобилске расвете на тржишту брже расте, раст стопа које далеко превазилазе просечан раст сродних индустрија аутомобила. Подразумева се да маргина аутомобилске ЛЕД осветљење производа је тренутно 3-5 пута више него код нормалних ЛЕД производа. Подаци показују да је просечна стопа раста Кине ЛЕД осветљење аутомобилско тржиште је 13% у 2010, док је раст тржишта ЛЕД светла аутомобилских је више од 40 одсто у последње две године,. 

Будући да ЛЕД светла Аутомотиве су хладни извор светлости, потрошња енергије је само око једна десетина од традиционалне лампе, који се боље уштеде енергије.Кина Министарство индустрије план који Аутомотиве Лигхтинг треба да оствари циљеве смањења емисије угљен-диоксида до краја 2015,. Признат као типичан представник са ниском емисијом угљеника осветљења животне средине, ЛЕД Аутомотиве Лигхтинг се очекује да буду укључена у распону од надоградње аутомобилске расвете, што значи да постоји 10 милијарди, или чак сто милијарди потражња за тржиште. 

Дисплеј тржиште 

Поред општих осветљење и аутомобилску осветљење, један од главних подручја примене је ЛЕД екран. ЛЕД дисплеј са високим осветљености, велики визуелни удаљеност, моделирање флексибилне, богате боје, итд задовољавају потребе различитих сценарија примене, а има очигледне предности, посебно за велике величине екрана апликације. 

Од 1990-их, у Кини ЛЕД екран индустрија је одржавање замах убрзаног развоја, која је креирала иницијалну ЛЕД индустрији просперитет. Тренутно, глобално ЛЕД екран тржиште је и даље у порасту. Према Кина Оптика и Оптоелецтроницс Разна Удружење раније очекује, Кина ЛЕД екран величине тржишта је до 24,094 милијарди јуана у 2013. 

Голден Стејт Хартије од вредности истраживања извештај који ЛЕД дисплеј тржиште у будућности ће наставити да одржава брз раст, што се очекује да остане око 15% стопа раста у наредних 3-5 година, има бржи раст у ЛЕД дисплеја у боји, просечна годишња стопа раста достићи око 30%. Дисплаи апликације се очекује да постане један од најстабилнијих области раста. ЛЕД апликације. 

За више информација о ЛЕД светло цеви, молимо Вас да прегледате http://www.ledclan.com/

Чланак из http://www.sanhelighting.com/index.php/what-are-the-main-three-led-applications/