Пошто је уведен, интелигентна ЛЕД Стреет Лигхт је ужива велику популарност на тржишту осветљења, а сада многи градови широм света су жељни да припреми велике користе смарт систем ЛЕД Стреет Лигхт у урбано. Капитала Нови Зеланд Веллингтон у блиској будућности планира да постане први град користи интелигентни систем ЛЕД Стреет Лигхт у јужној хемисфери.Град планира да замени све општинске уличног града без ЦБД подручје са интелигентном ЛЕД улично светло, укупан број уличног да буде замењен је око 18.000. Ове ЛЕД улична расвета може аутоматски смањити осветљеност када нико пролази, док су семафоре у ЦБД области обично светли током ноћи, а самим тим не постоји хитност и неопходност да изврше замену улице лампе. 


Wind Solar Hybrid LED Sreet Light LED street lighting application LED street light LED-street-light-cl3-168w LED-street-light led-street-light-150w smart street light    solar street light Street Light irradiated area Schematic    Streetlight structure diagram

У Европи, Копенхаген град Данске је такође тестирати интелигентне ЛЕД улична светла која би се користила у граду кроз успостављање заједничке баште. У септембру ће град изградио тест зону под називом "дански Оутдоор Лигхтинг Лаборатори" (лутка) на периферији Алберт Слоан простора где ће бити тестирани број компаније интелигентних отвореном осветљење производа. Многи чланови јавности ће такође бити позвани да учествују у пилот тесту. Копенхаген Градски планира да постигне "Царбон равнотежу" у 2025, овај експеримент парк основан је један од напора да се постигне овај циљ. 

За више информација о ЛЕД улице светло, посетите  http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

артицле фром http://www.sanhelighting.com/index.php/new-zealand-and-denmark-are-using-intelligent-led-street-light/